Košarica

Ni izdelkov

Bo določeno Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

Zavijanje

Preveri

-15% OB NAKUPU 3 IZDELKOV KODA:KUPON15 velja do 3.7

TEKOČI EYELINER ONE MOVE - SAMO ENA POTEZA IN TO JE TO!

TEKOČI EYELINER ONE MOVE - SAMO ENA POTEZA IN TO JE TO!

Samoizražanje z ličenjem še nikoli ni bilo tako enostavno. Bodite posebni in ustvarite nepozaben videz ali pa se zgledujte po prihajajočih trendih za jesen / zimo 2020. Dopolnite svoje oko s črnim eyelinerjem, da boste vašemu pogledu dali takojšnjo intenzivnost!

Ali lahko z eno potezo naredite popolno linijo? Zdaj vam ni treba skrbeti! One Move Liquid Eyeliner bo to naredil namesto vas.

Največji trendi ličenja v prihajajoči sezoni? Pripravili smo seznam naših priljubljenih naravnost z vzletno-pristajalnih stez: naravni glamur, kreativen eyeliner, drzne zunanje vogalne črte ali abstraktne črte, ki so v kontrastu z minimalističnimi dizajni, in samo nekaj.

Najboljši eyeliner za hiter in enostaven nanos? Tekoči eyeliner One Move . Njegova prožna in tanka konica omogoča gibanje v katero koli smer, da ustvari želeno črto, ne glede na to, ali začnete od zunanjega ali notranjega kota očesa. Globoko črna barva in nepremočljive lastnosti zagotavljajo popoln videz, ki traja ure. Izdelek je veganski in primeren za občutljive oči. 

Kako se nanaša? Na veko nanesite tanek sloj Eyeshadow Keeperja in počakajte nekaj sekund, preden začnete vse nastavljati s svojim najljubšim prahom ustreznega senčila. Podaljšala bo obstojnost ličil, vključno z linijami.

Če so vaše veke daljše kot okrogle, kot mandelj, se zabavajte z različnimi vzorci ali eksperimentirajte z različnimi dolžinami. Lahko ste prepričani, da bo končni učinek presenetil vse.

Če imate okrogle oči, uporabite eyeliner, da podaljšate njihovo obliko. V zunanjem kotu ustvarite širšo črto, na notranjem robu pa nekoliko tanjšo. 

Da bodo vaše oči videti večje, se ne pretiravate z eyelinerjem. Tanka črta na veki je vse, kar potrebujete.

Za lažjo aplikacijo linijo obravnavajte kot podaljšek črte spodnje veke. Dobro deluje z vsemi oblikami, razen oči s povešenim. 

Iščete eyeliner s katerim boste ustvarili najbolj popolno črto? Tekoči eyeliner One Move! Vaš najboljši prijatelj za dosego privlačne linije, ki traja ure in ure.

NAROČI SE NA NAŠE NOVICE

Pridružite se več kot 1000 ljudem, ki dobijo brezplačno in svežo vsebino samodejno vsakič, ko objavimo.