Aktivni filtri

Ličila

Zaljubite se v ponudbo ličil INLGOT in odkrijte široko paleto barv in impresivno raznolikost izdelkov. Preizkusite več kot 450 načinov poudarjanja ustnic, 600 načinov izboljšanja oči in več kot 300 načinov upodabljanja obraza. Mešajte in se ujemajte z izdelki in barvami, tako da ustvarite prilagojene palete s sistemom INGLOT Freedom. Magnetne palete lahko sprejmejo do 40 odtenkov in izdelkov. Vse palete lahko združite v priročne svežnje, ki prihranijo prostor. Svoj videz dopolnite z brezhibno manikuro z edinstveno vodo in zračno prepustno formulo O2M emajla za nohte - vaša pot do lepih in zdravih nohtov.

Ob nakupu kozmetičnih izdelkov moramo biti poleg sestavin pozorni tudi na simbole na embalaži, saj razkrivajo pomembne podatke o izdelku. Na kaj še morajo biti kupci pozorni?

Minimalni rok trajanja

Minimalni rok trajanja na embalaži kozmetičnega izdelka pomeni datum, do katerega izdelek, shranjen pod ustreznimi pogoji, ohrani svojo prvotno funkcijo in ostane varen za zdravje ljudi.

Po odprtju uporabno do

Simbol “po odprtju uporabno do” na embalaži pomeni, da ima kozmetični izdelek minimalni rok trajanja več kot 30 mesecev. Ob simbolu je navedeno časovno obdobje varne uporabe izdelka po odprtju, izraženo v mesecih in/ali letih.

Napotilo na priložene ali pripete informacije

Simbol “napotilo na priložene ali pripete informacije” pomeni, da:

– Varnostnih ukrepov, pomembnih za uporabnika, ni mogoče navesti na embalaži kozmetičnega izdelka zaradi velikosti ali oblike embalaže, načina pakiranja in podobno. Ti podatki so navedeni v neposredni bližini kozmetičnega izdelka, na priloženem ali pripetem listku, etiketi, traku, nalepki ali kartici.

– Sestavin ni mogoče navesti zaradi velikosti ali oblike embalaže, načina pakiranja in podobno, na embalažo kozmetičnega izdelka. Podatki o sestavinah so navedeni v neposredni bližini kozmetičnega izdelka, na priloženem ali pripetem listku, etiketi, traku, nalepki ali kartici.

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.