Kako pravilno negovati kožo? odkrijte 3 izdelke, ki jih morate preizkusiti
Kaj vam pomeni nega kože? Je to vsakdanja dolžnost ali morda lepotni ritual, vpisan v vaš dan? Vsi govorijo o negi kože ali izdelkih za vsakodnevno nego kože, medtem ko blagovne znamke sodelujejo v "podganji dirki" za zagotavljanje naprednih formul in naravnih sestavin. Trend zdravju prijaznega življenjskega sloga je v porastu, zato raste tudi zavedanje o potrebah kože. Trg je poln izjemnih izdelkov, ki dajejo priložnost, da posežete po najboljš
Preberi
Naravno negovani nohti napolnjeni z živo barvo
Linijo Natural Origin sestavljajo izdelki, ki vsebujejo najmanj 77 % sestavin naravnega izvora. Njihova formula za dihanje zagotavlja prepustnost kisika in vode ter ohranja nohtno ploščo v najboljšem možnem stanju. Ti emajli za nohte, ki se hitro sušijo, s širokim čopičem in pravo konsistenco, nudijo optimalno pokritost v samo eni potezi in ustvarijo popolno manikuro v trenutku!
Preberi
Kremna senčila - Odkrijte kremasta pigmentna senčila za oči
Začutite pravo zabavno razpoloženje z novo paleto kremnega pigmenta za oči Eye System . Ustvarite osupljiv videz oči z 10 novimi, elektrificirajočimi odtenki zlate, bakrene in vijolične ali kombinirajte barve iz obeh kolekcij! Partylicious 2.0 je odlična kombinacija barv, zaradi katerih se počutite kot prava zvezdnica, kar zagotavlja, da so vaša ličila spektakularna, ne glede na to, kje ste.
Preberi

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.