Smo blagovna znamka, ki ceni individualnost kupcev in jim ponuja široko paleto izdelkov najvišje kakovosti. Zaznamujeta nas inovativnost v razmišljanju o kozmetiki in pestrost kolekcij, ki jih ponujamo. Naš portfelj sestavljajo revolucionarni izdelki, ki so spremenili pristop k ličenju. Smo avtor prvega koncepta personaliziranih palet ličil na trgu - Freedom System, edinstvenega Duraline ali gel črtala za oči, ki ga vizažisti obožujejo in večkrat nagrajeno, eno najbolj priljubljenih črtal za oči na svetu.

Želimo ustvariti čim več priložnosti za srečanje z našimi strankami – tako stacionarnih kot spletnih. Zato nas ljubitelji ličenja lahko najdejo v 90 državah na več kot 950 lokacijah. Nenehno razvijamo.

Sodelovali smo z znanimi oblikovalci in modnimi hišami iz celega sveta, kot so Kenzo, Coach in Badgley Mischka. Že vrsto let sodelujemo tudi z muzikali na newyorškem Broadwayu, saj smo make-up partner za produkcije kot so Mamma Mia!, Chicago, Levji kralj in Wicked. Ambasadorka naše znamke je bila Jennifer Lopez, s katero smo ustvarili omejeno kolekcijo kozmetike.

Kombinacija sodobnih tehnologij in znanosti z intenzivnimi barvami je sinonim za našo ponudbo, ki jo sestavlja preko 2500 izdelkov, med katerimi bo zagotovo vsak našel popoln odtenek zase. Nobenih izdelkov in komponent ne testiramo na živalih, prisotni smo na seznamu PETA kot blagovna znamka brez krutosti. Imamo tudi Halal certifikat, ki pokriva velik del ponudbe. Kar 95 % naših izdelkov je izdelanih v specializiranih in sodobnih laboratorijih in proizvodnih prostorih, ki se nahajajo na sedežu podjetja v Przemyślu.

Distributer za Slovenijo:

Orhideja,Dušan Praprotnik s.p.
Lipa 49 3320 Velenje

Tel: 040 49 00 84

PRODAJNE LOKACIJE ( Beauty store):
- Skin care makeup store, BTC Ljubljana, Ameriska ulica 13, Dvorana a, A7 vhod (iz strani kolpasana) in levo, visoko pritličje
- Veleblagovnica NAMA center Ljubljane
- NOVA lokacija ,TUŠ drogerija Celje- Glazija (naspoti policije)

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.