Košarica

Ni izdelkov

Bo določeno Dostava
0,00 € Davek
0,00 € Cena skupaj

Zavijanje

Preveri

OB NAKUPU NAD 65,00€ DARILO DNEVNI serum (10 ml) ALI NOČNI SERUM (10 ML) 

KODA: dnevniserum ali KODA : nocniserum

Times Square

O nas
Z več kot 35 leti izkušenj se osredotočamo na nenehen razvoj. Lokalni uspeh nas je pripeljal do ideje o uvedbi znamke na mednarodni trg. Od leta 2006 zemljevid lokacij cveti in dosega prestižna mesta na svetu. Ljubitelji ličil nas lahko najdejo na 6 celinah na več kot 800 lokacijah od londonske ulice Oxford Street, Piazza del Duomo v Milanu, Times Squarea v New Yorku do Grand Canal Shoppes v Las Vegasu.

Ker se ne bojimo izzivov, smo prisotni na vrhunskih prireditvah, kot so Velika četverica svetovnih tednov mode, ki sodelujejo z modnimi znamkami in oblikovalci, kot so Kenzo, Coach, Michael Costello, Vionnet ali Francesco Scognamiglio.

Poleg tega sodelujemo pri obsežnih projektih na Broadwayu, vključno z muzikali, kot so Mamma Mia, PIPPIN, The Lion King, Wicked ali The Cripple of Inishmaan, če naštejemo samo nekatere.

Zakaj je INGLOT tako poseben? IZDELKI - naš ponos! Kombinacija znanstvene tehnologije z živahnimi barvami je povzročila impresivno obilico izdelkov in barv, v katere se je mogoče zaljubiti. 95% kozmetike in pripomočkov za ličenje je izdelanih v našem najsodobnejšem obratu. Kar je še pomembneje, visokokakovostne sestavine gredo zraven poštenih cen.

Distributer za Slovenijo:

Podjetje:

Orhideja,Dušan Praprotnik s.p.

Lipa 49

3320 Velenje

GSM:040 49 00 84


NAROČI SE NA NAŠE NOVICE

Pridružite se več kot 1000 ljudem, ki dobijo brezplačno in svežo vsebino samodejno vsakič, ko objavimo.