Aktivni filtri

Face & Body glow oil

20,00 €
Stanje zaloge: 3 Na zalogi
Prepričajte se, da je vaša koža pravilno hidrirana in pustite, da se sveti ne glede na to, kje ste, ne glede na letni čas ali okoliščine!

Osvetljevalec

Pojdite na sijaj ali dodajte koži nežen sijaj! Široka kolekcija osvetljevalcev za obraz in telo, ki ponuja kombinacijo odtenkov z bleščečimi delci, ki vašo ličilo polepšajo in naredijo videti brezhibno. Modna tradicionalna, stisnjena formula osvetljevalnika? Preizkusite HD Highlighter, HD Highlighter Trio, edinstvena dva v enem Fusion Blush & Illuminator ali barvit, izjemen FEBulous! Face Eyes Body Highlighter. Želite imeti osvetljevalnik, ki se popolnoma prilega vaši nočni torbici? Pojdite na prašek za poudarjanje AMC Multicolour System ali v prah za poudarjanje AMC Multicolour System FEB. Svilnata tekstura in dih jemajoče barve INGLOT Intense, Medium in Soft Sparklers so odlična možnost za tiste, ki so zaljubljeni v pečene izdelke. AMC Face & Body Illuminator in Sparkling Dust FEB so nedvomno obvezni za tiste, ki radi eksperimentirajo s čudovitimi barvami in naprednimi formulami.

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.