V-Label Certification

Ljudje, ki iščejo 100% veganske izdelke, se lahko borijo z analizo seznama sestavin. Prvič, uporabljene surovine se skrivajo pod zapletenimi imeni ali polizdelki. Drugič, izdelke je mogoče preskusiti na živalih v različnih fazah proizvodnje. Certifikat V-label zagotavlja analizo, skozi katero redni potrošniki ne morejo, zato imajo možnost, da zavestno in varno izbirajo veganske izdelke.

V-Label nadzira kozmetiko ob upoštevanju izvora surovin in testiranja na živalih. Da bi izdelek lahko imenovali vegan, mora opraviti izjemno natančno analizo celotnega seznama sestavin in proizvodnih procesov. To pomeni, da se analizirajo vse uporabljene surovine, vključno s tistimi, ki niso omenjene na nalepkah, kot so pomožne snovi, polizdelki ali sestavni deli, kot so aplikatorji in ščetke. Surovine se nadzorujejo na vseh stopnjah, tudi neposredno pri proizvajalcih in dobaviteljih, ki so dolžni predložiti izjavo, v kateri potrjujejo, da določenega izdelka na živalih ne testirajo, na živalih v drugih državah ali tretjih osebah ne.

Podrobna analiza 450 surovin je trajala več kot šest mesecev.

Izdelki INGLOT, označeni s certifikatom V-Label, so 100% veganski in brez krutosti.2

Click to view certificate

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.