• Novo

Hybrid Base

18,00 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

6 ml/0,20 US FL OZ

Podlaga za hibridni gel lak za nohte s formulo brez komponent HEMA in di-HEMA, ki zmanjšuje tveganje za alergije na hibridne lake in pojav drugih iritacij. Naravna barva je idealna osnova za barvne hibridne lake. Posebej razvita formula je odlična za krepitev zahtevnih, tankih, k pokanju in cepljenju nagnjenih nohtov. Enostaven za nanašanje, zagotavlja popolno prekrivnost in dolgotrajen učinek do tri tedne.

Lastnosti:
- Brez HEMA - zmanjšuje verjetnost alergij
- Priporočljivo za krepitev zahtevnih nohtnih plošč
- Primerno za nohtne plošče, ki so nagnjene k pokanju in cepljenju
- Učinek traja do 3 tedne brez krušenja in drgnjenja*
- Konsistenca zelo enostavna za nanašanje
- Priročna za uporabo krtače
- Vegan formula

*Opomba: Trajnost oblikovanja nohtov je neposredno odvisna od njihovega stanja, splošnega zdravja uporabnika in dnevnih aktivnosti (npr. stik z detergenti). Vsi ti dejavniki lahko vplivajo na videz in obstojnost oblikovanih nohtov.

Kako uporabiti: Izdelek nanesite na predhodno pripravljeno nohtno ploščo. Sušite pod UV žarnico 120 s ali LED 60-90 s.

Kako odstraniti:
- Uporabite pilico za matiranje površine nadlaka.
- Nohte ovijte z vato, namočeno v hibridni odstranjevalec in pritrdite z ustrezno folijo.
- Po 5-8 minutah s pufrom odstranite ostanke zmehčanega laka in podlage s površine nohta.

BIS-HEA POLY(1,4-BUTANEDIOL)-9/IPDI COPOLYMER, HYDROXYPROPYL METHACRYLATE, BIS-HEMA POLYNEOPENTYL GLYCOL ADIPATE/IPDI COPOLYMER, ISOBORNYL METHACRYLATE, ETHYL TRIMETHYLBENZOYL PHENYLPHOSPHINATE, METHACRYLOYLETHYL PHOSPHATE, TRIMETHYLOLPROPANE TRIMETHACRYLATE, SILICA, BHT, P-HYDROXYANISOLE, HYDROQUINONE, IRON OXIDE (CI 77491), RED 34 LAKE (CI 15880), RED 40 (CI 16035), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

Morda vam bo všeč tudi

Drugi izdelki iz iste kategorije:

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.