Micellar Water (115 ml)
    Micellar Water (115 ml)
  • Ni na zalogi

Micellar Water (115 ml)

16,00 €
Z DDV
Količina
Ni na zalogi

115 ml/3.9 US FL OZ

Kot poznavalec nege kože ali samo novinec, ki raziskuje pot do čudovite kože, že veste, kako pomembna so čiščenje, toniranje in odstranjevanje ličil. Inglot Lab Micelarna voda olajša spreminjanje teh treh dejavnosti v en sam korak. Zaradi micelarnih molekul, ki delujejo kot magneti za umazanijo - vse nečistoče, ujeta umazanija in odvečno olje se odstranijo brez suhe, dolgočasne kože ali ostankov lepljivosti. Zaupajte v prednosti teh čudežnih delcev, kot se je Francoz pogosteje odpovedal uporabi tekoče vode v korist micelarne vode. Prisotnost olja babassu, betain in ekstrakt žafrana obogati izdelek z vlažilnimi lastnostmi.

Negujte svojo dragoceno kožo, pri tem pa odstranite tudi nepremočljiva ličila, pozabite na čiščenje ali uporabo tekoče vode. Sama formula je dovolj nežna za vse tipe kože. Med uporabo micelarne vode se vam povrne naravna pH vrednost, elastičnost kože se vizualno izboljša in uživate v občutku mehke in gladke kože.

Ne pozabite, da je za vašo kožo potrebna celodnevna nega, zato zjutraj, ko se zbudite, uporabljajte micelarno vodo za vlažilne in tonične učinke. Ob večerih odstranite vsa ličila, da koža počiva in se pripravite na nov zahteven dan. Med vožnjo vam ni treba prekiniti svoje rutine, saj je izdelek na voljo tudi v majhnih velikostih. V telovadnico odnesite steklenico micelarne vode, da kožo pripravite na izčrpne vaje in pustite, da koža v teh okoliščinah 'diha' od nepotrebnih ličil. Med potovanjem ga uporabljajte kot osvežilno sredstvo ali sredstvo za čiščenje brez tveganja spremenljive trdote vode. Če ste ljubitelj umetnih trepalnic, vas ni treba skrbeti za njihovo stanje, saj je izdelek nežen tudi zanje. Uporabo micelarne vode obravnavajte kot prijeten obred in ne opravilo.

V izdelek namočite bombažno blazinico in jo s krožnimi gibi nežno vmasirajte v kožo, sprostite se in uživajte v navlaženi zdravi koži.
Send feedback
History
Saved
Community

02/0079/1

Določene reference

ean13
5901905002159
Novo

WATER/AQUA, BABASSU OIL GLYCERETH-8 ESTERS, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-3 CAPRATE/CAPRYLATE/SUCCINATE, BETAINE, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CARAMEL, CROCUS SATIVUS STIGMA EXTRACT.

KP3

Morda vam bo všeč tudi

Drugi izdelki iz iste kategorije:

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.