Maslo za ostranevanje ličil INGLOT LAB Caring Makeup Removing Butter

19,00 €
Z DDV
Količina
Zadnji izdelki v trgovini

50 ml/1,69 US FL OZ

 

INGLOT LAB Caring Makeup Removing Butter je še en izdelek v seriji INGLOT LAB. Primeren je za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo. Ta izdelek je bil posebej razvit za učinkovito odstranjevanje ličil z obraza, oči in ustnic, hkrati pa zagotavlja vlažilni in osvežujoč učinek. Njegova kremasto-maslena tekstura se pod toplino vaših rok spremeni v olje, ki olajša nanos in odstranjevanje. Kože ne le očisti, temveč jo tudi pripravi na nadaljnje nego kože, ne da bi povzročil draženje.

 

Lastnosti:

- Hipoalergeno, varno za občutljivo kožo

- Učinkovito odstrani tudi vodoodporna ličila

- Zmanjša vidnost por in ne izsuši kože

- Odstranjuje nečistoče in SPF filtre

- Povrne občutek svežine

 

Aktivne sestavine:

- Olje mareličnih koščic: Neguje kožo, preprečuje prekomerno izgubo vode, zaradi česar je idealno za suho in zrelo kožo. Ima antioksidativne lastnosti.

- Kokosovo olje: ustvari zaščitni film na koži in preprečuje izgubo vode. Idealno za vse tipe kože, še posebej za suho in razdraženo kožo.

- Mangovo maslo: vlaži in gladi kožo.

- Emolienti: Na koži ustvarijo zaščitno plast, ki zadržuje vlago.

- Tokoferol (vitamin E): deluje kot antioksidant.

 

Navodila za uporabo: Vzemite majhno količino izdelka, nato ga segrejte tako, da ga podrgnete med dlanmi. Nanesite na suho kožo obraza, ustnic in okoli oči. Izdelek se bo s toploto vaših rok spremenil v olje, kar bo olajšalo nanos. Izperite s toplo vodo. Po potrebi ponovite. Da bi zagotovili popolno čiščenje in svežino, priporočamo uporabo čistila za obraz Soft & Smooth kot vaš naslednji korak.

Vzemite majhno količino izdelka, nato pa ga segrejte tako, da ga podrgnete med dlanmi. Nanesite na suho kožo obraza, ustnic in okoli oči. Izdelek se bo s toploto vaših rok spremenil v olje, kar bo olajšalo nanos. Izperite s toplo vodo. Po potrebi ponovite. Da bi zagotovili popolno čiščenje in svežino, priporočamo uporabo čistila za obraz Soft & Smooth kot vaš naslednji korak.

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, C10-18 TRIGLYCERIDES, SORBITAN OLIVATE, OZOKERITE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, FRAGRANCE/PARFUM, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL.

Drugi izdelki iz iste kategorije:

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.