• Novo

ALL EYE DESIRE Mascara

23,00 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

Maskara ALL EYE DESIRE vidno poveča volumen trepalnic, jim podari vpadljivo dolžino in natančno loči dlake. Posebej oblikovana krtačka odlično oblikuje trepalnice. Enakomerno porazdeli formulo maskare in vam omogoča, da dosežete tudi najkrajše dlačice. Intenzivna črna barva in mat zaključek poskrbita, da se oči optično povečajo, pogled pa pridobi globino. Učinek traja ves dan. Maskara se ne razmaže, ne drobi in se ne prenaša na vekah. Primeren je za ljudi z občutljivimi očmi in omogoča enostavno in nežno odstranjevanje ličil. Formula maskare je obogatena z negovalnimi sestavinami, ki blagodejno vplivajo na stanje trepalnic.

Lastnosti:

- doda volumen že s prvim nanosom

- temeljito počeše in doseže najmanjše trepalnice

- ekstremno podaljša trepalnice

- zgosti trepalnice

- naredi kratke, redke in ravne trepalnice bolj izrazite in impresiven videz

- vidno podaljša trepalnice že po nanosu prvega sloja

- vidno privzdigne in priviha trepalnice

- intenzivna črna barva in mat zaključek

- oblikuje in poudari linijo trepalnic

- natančna krtača enakomerno porazdeli izdelek brez ustvarjanja grudic

- primerno za občutljive oči

- enostavno odstranjevanje ličil

- se ne kruši

- ne prenaša

- se ne razmaže

- ima kondicijski učinek

Posebne sestavine:

- pantenol

- Vitamin E

- Arginin

- glicin soja

- Ekstrakt pšeničnih kalčkov

- mehčalo

- Izvleček bajkalske korenine ščitnice

WATER/AQUA, SYNTHETIC BEESWAX, IRON OXIDE (CI 77499), ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, ACACIA SENEGAL GUM, CYCLOPENTASILOXANE, PARAFFIN, STEARIC ACID, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492), ULTRAMARINES (CI 77007), GLYCERYL STEARATE, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, BUTYLENE GLYCOL, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/COPERNICIA CERIFERA CERA, PROPANEDIOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, ARGININE, ASCORBYL PALMITATE, GLYCINE SOJA GERM EXTRACT, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LACTIC ACID, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, TRITICUM VULGARE GERM EXTRACT, CALCIUM GLUCONATE, GLUCONOLACTONE, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, SODIUM BENZOATE.

Drugi izdelki iz iste kategorije:

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.