Sijoča meglica za fiksacijo ličil Me Like Illuminizing Face & Body Mist 303 Pisco Sour

18,00 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

50 ml/1.7 US FL OZ

Ne glede na vreme občutite poletne vibracije in uživajte v sijaju celega telesa z Me Like Illuminizing Face & Body Mist. Spoznajte svojega novega najboljšega v pripravi kože pred ličenjem, dodajanju dodatne porcije hidracije ali nastavljanju končnega videza, tako da traja več ur. Ne pozabite tudi na to, da bi meglico dali v svojo kozmetično torbico za oživitev ličil sredi dneva. Večopravilna, lahka Me Like Illuminizing Face & Body Mist omogoča vizualno izboljšanje tena kože in doseganje učinka popolne osvetlitve. Ne bodite sramežljivi in ​​razpršite meglico po celem telesu, da pritegnete pozornost z utripajočimi, lesketajočimi se delci ali da poudarite svojo sončno porjavelost. Formula, obogatena z vitaminom B3, poskrbi, da je koža primerno navlažena, napeta in osvežena. Hidrolizirane alge ščitijo kožo pred negativnimi vplivi zunanjih dejavnikov.
02/0085/303

Določene reference

ean13
5901905006386
Novo

WATER/AQUA, GLYCERIN, NIACINAMIDE, AMP-ACRYLATES/ALLYL METHACRYLATE COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PVP, MICA, FRAGRANCE/PARFUM, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, HYDROLYZED ALGIN, TIN OXIDE, [+/- (MAY CONTAIN): IRON OXIDE (CI 77491), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

KP1

Morda vam bo všeč tudi

Drugi izdelki iz iste kategorije:

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.