Ocene in opis maskar INGLOT - Izberite...
   08.04.2024     Home
Ocene in opis maskar INGLOT - Izberite...

V svetu ličenja so dobro razvite trepalnice eden ključnih elementov, ki dajejo izraznost pogledu. Maskare INGLOT vam omogočajo izbiro različnih učinkov, od naravne izboljšave, do intenzivnejše definicije, do učinka umetnih trepalnic. Skrbno izbrane formule in čopiči omogočajo enostaven in natančen nanos. Oglejte si naš seznam izdelkov in poiščite popolno maskaro zase.

NOVO ALL EYE DESIRE - Ekstremen volumen trepalnic že po prvem nanosu.

Maskara ALL EYE DESIRE že po prvem nanosu poveča volumen trepalnic. Krtačka z obliko, ki je primerna za natančno razčesavanje in razčesavanje trepalnic, kar daje viden učinek podaljšanja in liftinga. Globoka črna barva z mat zaključkom lepo poudari linijo trepalnic in doda globino videzu.

ALL EYE WANT - Dajte več moči svojemu pogledu.

ALL EYE WANT maskara je odgovor na potrebe zahtevnih uporabnic. Silikonska krtačka odlično loči in podaljša trepalnice ter doseže tudi najkrajše trepalnice. Omogoča večplastni nanos brez ustvarjanja grudic in možnost pridobitve učinka umetnih trepalnic. Maskara je na voljo tudi v vodoodporni različici, ki zagotavlja zelo dolgo obstojnost ličil tudi v težkih pogojih. Za osebe s svetlejšimi trepalnicami, ki si želijo zelo naraven učinek, bo popolna maskara ALL EYE WANT v rjavi različici.

Kakšen Lash! INGLOT PLAYINN - Ekspresivna definicija.

Si želite trepalnic, ki pritegnejo pozornost, ne da bi morali uporabljati umetne? Izberite maskaro What a Lash! INGLOT PLAYINN. Ta izdelek vam omogoča, da ustvarite intenziven učinek, zahvaljujoč kateremu bodo vaše trepalnice vidno daljše, učinkovito odebeljene in vidno dvignjene. Formula zagotavlja obstojen videz ves dan, natančen čopič pa olajša nanos tudi osebam z občutljivimi očmi.

Mascara Promise - Naša obljuba lepih trepalnic.

Vodoodporna maskara Promise z zelo majhnim in natančnim aplikatorjem vam omogoča, da poudarite vsako dlako od korena do konic. Naravno podaljša, doda volumen, priviha in loči trepalnice. Formula maskare je obogatena z vitaminom E, ki pozitivno vpliva na stanje trepalnic, in filmotvorci, ki zagotavljajo dolgotrajen učinek.

FALSE LASH EFFECT maskara - brezčasna klasika med maskarami.

FALSE LASH EFFECT maskara s klasično ščetko s ščetinami ustvari učinek večkratnega volumna in podaljšanja trepalnic. Linija trepalnic poudarjena z intenzivno črno barvo bo optično povečala oči in dodala izraznost pogledu.

Aktivne sestavine v maskarah: odkrijte njihove lastnosti.

Pri izbiri maskare ni vredno biti pozoren le na učinek, ki ga bo imela, temveč tudi na aktivne sestavine, ki jih vsebuje njena formula. Pravilno izbrane komponente lahko ne samo izboljšajo videz trepalnic, ampak tudi ohranijo njihovo stanje.

Tukaj je nekaj primerov aktivnih sestavin, ki so prisotne v naših maskarah.

1. Pantenol (provitamin B5): To je ena najbolj priljubljenih sestavin v kozmetiki za nego las in trepalnic. Pantenol prodre v strukturo trepalnic, jih nahrani in navlaži od znotraj ter prepreči njihovo lomljenje in izpadanje. Zahvaljujoč temu postanejo trepalnice močnejše, bolj prožne in sijoče.

Sestavina, ki jo vsebuje:
- maskara INGLOT PLAYINN
-

maskara ALL EYE DESIRE 2: antioksidant, ki ščiti trepalnice pred škodljivimi vplivi zunanjih dejavnikov, kot so UV žarki ali onesnaženost zraka. Izboljša krvni obtok okoli lasnega mešička, spodbuja rast trepalnic in preprečuje prezgodnje izpadanje.

Sestavina, ki jo vsebuje:
- What A Lash! Maskara INGLOT PLAYINN
- maskara ALL EYE DESIRE
- maskara PROMISE
- maskara FALSE LASH EFFECT

3. Arginin: aminokislina, znana po svojih obnovitvenih lastnostih. Spodbuja rast trepalnic, jih krepi in preprečuje njihovo izpadanje. Arginin je sestavina, ki prav tako pomaga ohranjati ustrezno stopnjo navlaženosti trepalnic.

Sestavina, ki jo vsebuje:
- What A Lash! INGLOT PLAYINN maskara
- ALL EYE DESIRE maskara

4. Izvleček pšeničnih kalčkov: bogat s hranili, kot so vitamini, minerali in beljakovine, ki disciplinirajo trepalnice, jih naredijo gostejše in bolj zdrave.

Sestavina, ki jo vsebuje:
- What A Lash! INGLOT PLAYINN Maskara
- ALL EYE DESIRE Maskara

5. Emolienti, kot so rastlinska olja: olajšajo nanos maskare, mehčajo trepalnice in pomagajo zadržati vlago v trepalnicah. Poleg tega dajejo globoko in intenzivno barvo in pomagajo pri lažjem nanosu maskare, brez ustvarjanja grudic.

Sestavina, ki jo vsebuje:
- What A Lash! INGLOT PLAYINN Mascara
- ALL EYE DESIRE Mascara

6. Izvleček bajkalske korenine: sestavina s protivnetnimi in antioksidativnimi lastnostmi, ki pomaga zaščititi trepalnice in kožo okoli oči pred negativnimi vplivi okolja.

Sestavina, ki jo vsebuje:
- What A Lash! INGLOT PLAYINN Mascara
- ALL EYE DESIRE Mascara

7. Tropolon: snov pozitivno vpliva na stanje trepalnic, prekrije trepalnice z zaščitno plastjo, ki zagotavlja njihovo pravilno vlaženje in krepitev.

Sestavino vsebuje:
- ALL EYE WANT maskara
- ALL EYE WANT BROWN maskara
- ALL EYE WANT vodoodporna maskara

Ne glede na to, ali iščete minimalen in naraven učinek ali učinek spektakularnih, gostih trepalnic, naša ponudba vključuje maskare po meri za razne potrebe.

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.