Kako pravilno negovati kožo? odkrijte 3 izdelke, ki jih morate preizkusiti
   04.08.2023
Kako pravilno negovati kožo? odkrijte 3 izdelke, ki jih morate preizkusiti

Kaj vam pomeni nega kože? Je to vsakdanja dolžnost ali morda lepotni ritual, vpisan v vaš dan?

Vsi govorijo o negi kože ali izdelkih za vsakodnevno nego kože, medtem ko blagovne znamke sodelujejo v "podganji dirki" za zagotavljanje naprednih formul in naravnih sestavin. Trend zdravju prijaznega življenjskega sloga je v porastu, zato raste tudi zavedanje o potrebah kože. Trg je poln izjemnih izdelkov, ki dajejo priložnost, da posežete po najboljših. Ker vam nega kože pomeni svet, vam INGLOT Lab ponuja nekaj več kot le običajno paleto izdelkov.

Svojo dnevno rutino nege kože obravnavajte kot prijeten lepotni ritual in ne dolžnost, in se razvajajte z linijo INGLOT Lab.

Najnovejše tehnologije v kombinaciji z najkakovostnejšimi surovinami in izkušnjami naših strokovnjakov so nas pripeljale do ustvarjanja te prodajne uspešnice.

Že več let izvajamo raziskave, posvečene inovativnim formulam, ki osvajajo srca naših strank. Serija INGLOT Lab zaenkrat vključuje serume, kreme in olja, ki jih kupci tako obožujejo. Vsak izdelek je skrbno zasnovan, upoštevajoč potrebe in pričakovanja tudi najzahtevnejših strank.

Ne oklevajte – preverite INGLOT Lab sami!

NAJBOLJŠA NEGA KOŽE

Če na obrazu čutite učinek napete kože ali pa je celo njegova barva nezaželena, je skrajni čas, da se osredotočite na izdelke za nego kože, ki jih uporabljate.

Skoraj vsak dan smo izpostavljeni škodljivim vplivom številnih zunanjih dejavnikov, ki negativno vplivajo na stanje naše kože. Onesnažen zrak, trda voda ali celo nepravilno izbrana kozmetika (potrebe po negi kože) so najpogostejši razlogi za težave s poltjo.

Da bi zadostili tudi najzahtevnejšim zahtevam po negi kože, je INGLOT ustvaril najkakovostnejše izdelke na osnovi naravnih sestavin, ki bodo ustrezno poskrbeli za stanje vaše kože.

VLAŽILNI DNEVNI SERUM

Potopite se v globino oceana z vlažilnim dnevnim serumom INGLOT in njegovimi luksuznimi morskimi izvlečki. Ta serum, obogaten s prvovrstnimi sestavinami, vključno s kompleksom mikroalg in izvlečkom črnega bisera, zagotavlja dolgotrajno vlaženje kože. Peptidi in hialuronska kislina vizualno izboljšajo elastičnost in prožnost kože. Buddleja davidii, imenovana tudi metuljnica, skrbi za naravno zaščito pred zunanjimi dejavniki. Edinstven eksopolisaharid morskega izvora optično napne kožo in zmanjša videz drobnih linij in gub. Poleg tega je vaša koža napolnjena s koristnimi lastnostmi kompleksa vitaminov C, E, F.

Priporočljivo za vsakodnevno uporabo za vlaženje kože, kar lahko poveča gladkost in udobje ter zmanjša znake staranja kože.

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.