Naravno negovani nohti napolnjeni z živo barvo
   04.08.2023
Naravno negovani nohti napolnjeni z živo barvo

Linijo Natural Origin sestavljajo izdelki, ki vsebujejo najmanj 77 % sestavin naravnega izvora.

Njihova formula za dihanje zagotavlja prepustnost kisika in vode ter ohranja nohtno ploščo v najboljšem možnem stanju. Ti emajli za nohte, ki se hitro sušijo, s širokim čopičem in pravo konsistenco, nudijo optimalno pokritost v samo eni potezi in ustvarijo popolno manikuro v trenutku!

Nega nohtov na popolnoma naraven način? Da, prosim!

Natural Origin Nail Repair Base Coat omogoča hitro in učinkovito povrnitev pravilnega stanja in zdravega videza lomljivih, krušljivih in nagnjenih k cepljenju nohtov. Popravljalna baza neguje, utrjuje in izboljša elastičnost nohtov ter preprečuje lomljenje. Izdelek, obogaten z metioninom, naravnimi beljakovinami, mineralnim kompleksom ter vitamini C, E in F, zagotavlja vidno izboljšanje stanja nohtov že po 28 dneh redne uporabe. Nanesite ločeno kot prozoren hranljiv nanos laka za nohte ali kot gladilno podlago pod lak za podaljšanje obstojnosti manikure.

Kako pozdraviti poletje: klasično ali z malo norosti?

Novi odtenki lakov za nohte Natural Origin vas bodo navdali s pozitivno energijo in omogočili ustvarjanje najbolj vročih videzov nohtov sezone. Pisani izdelki pa niso rezervirani samo za počitnice, ampak lahko z njimi dopolnite enobarvna oblačila in poudarite svoj značaj.

Za vas imamo sedem sočnih odtenkov. Kateri je tvoj?

Je limonina skuta, kot je limonin sorbet ali pistacijeva krema, tisto, kar vas spomni na pistacijev sladoled?

Ali morda radi uporabite dve pastelni barvi, tako da na eno roko nanesete Baby Lavender v svetlo vijoličasti barvi, na drugo pa nebesno modro Alaska Coast?

Energično roza črnilo v roza in neonsko oranžni barvi, zaprto v Papaya Sorbet, je pripravljeno za popestritev klasičnega videza. Odlično delujejo skupaj ali se uporabljajo posamično.

Brezmejno nebo v vijoličasto modrih odtenkih kot nebo brez oblačka vas bo zagotovo spravilo v dobro voljo.

Težko izbrati enega? Vsak noht nalakirajte v drugo barvo!

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.