Skin Ready INGLOT PLAYINN odstranjevalec ličil

15,00 €
Z DDV
Količina
Na zalogi

200 ml/6,76 US FL OZ

Odstranjevalec ličil INGLOT PLAYINN Skin Ready je element, ki bo postal nepogrešljiv pri vsakodnevni in popolni negi kože. To bo element, ki vam bo pomagal ohranjati zdrav in sijoč videz. Formula je bila ustvarjena s skrbjo za vašo kožo: zagotavlja nežno, a učinkovito čiščenje brez draženja, ne izsuši kože in ne daje nadležnega občutka "zategovanja" kože. Skin Ready je popoln za odstranjevanje ličil z obraza, oči in ustnic. Njegova nežna formula vam omogoča enostavno odstranjevanje ličil brez draženja kože. Kot magnet privlači nečistoče in odvečni sebum, zaradi česar je koža čista in sveža. Poleg tega ne maši por in deluje razstrupljevalno ter pomaga vzpostaviti naravno ravnovesje kože. Vlažilne in pomirjujoče sestavine v sestavi delujejo goreče na razdraženo in pordelo kožo. Prijeten vonj naredi dnevno odstranjevanje ličil s Skin Ready Fluidom prijetnim. Odstranjevalec ličil Skin Ready ni samo način za učinkovito odstranjevanje ličil, ampak bo tudi plus za vašo nego kože. Koži povrne optimalno udobje in ji daje sijaj.

Uporaba:
Blazinico navlažite z majhno količino tekočine in očistite predel obraza, oči in ust. Nato sperite obraz in nadaljujte z nego kože.

Lastnosti:
- Enostavno in nežno odstrani ličila z obraza, oči in ustnic
- Očisti kožo in ne pušča občutka zategnjenosti
- Učinkovito odstrani nečistoče in odvečni sebum
- Pomaga pri lajšanju razdraženosti in rdečice
- Vlaži in osveži
- Pripravlja kožo za nadaljnje negovalne tretmaje
- ima nežen in prijeten vonj
- enostaven za nanašanje
- učinkovit

AQUA/WATER, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, MARIS AQUA/ MARIS AQUA (SEA WATER), HYDROLYZED ALGAE EXTRACT/ HYDROLYZED ALGAE (BLUE ALGAE) EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT/ CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT, SODIUM COCOAMPHOACETATE, POLOXAMER 184, CETRIMONIUM BROMIDE, CITRIC ACID.

Drugi izdelki iz iste kategorije:

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.