Glow On Highlighter 22
    Glow On Highlighter 22
    Glow On Highlighter
    Glow On Highlighter
  • −10%

Pigmentiran kremni osvetljevalec v tubi Glow On Highlighter

12,00 €
10,80 € Prihranek 10%
Z DDV
    22
    23
Količina
Zadnji izdelki v trgovini

8 ml/0.27 US FL OZ

Vzemite svoje najljubše izdelke za ličenje kamorkoli greste! Super priročne mini različice vaših must have stvari se prilegajo vsaki kozmetični torbici in sklopki, prihranijo prostor in so popolne med potovanjem. Pripravljen, obstojen - SIJAJ se z osvetljevalcem INGLOT Glow On! Zagotovite si pravi 3D učinek osvetlitve z bisernimi pigmenti, ki privlačijo in razpršujejo svetlobo. Poudarite strateške dele obraza med strobiranjem ali uporabite kot končni dotik pri ličenju ustnic ali oči, da ustvarite drzen kovinski zaključek. Kremno-gel formula, obogatena z izvlečkom breskve, zagotavlja enostaven nanos in pusti svetleč film, ki zagotavlja učinek briljantnega sijaja. Ne glede na to, ali vam je všeč subtilen sijaj ali drzna zrcalno rosna osvetlitev, Glow On Highlighter omogoča gradljivo pokritost, tako da je popolnoma odvisno od vas, kako želite sijati. Izdelek se gladko prilagodi ličenju in njegov učinek traja več ur. Zmešajte ga s svojo najljubšo podlago, kremo ali poskusite kot primer za obraz, da dosežete učinek sijoče in sijoče kože. Ne pozabite na ključnico in ramena, da tudi oni zasijejo. Kljub temu, da je skrit v majhni potovalni embalaži, se ta zmogljiv izdelek visoko izplača. Vzemite ga s seboj na potovanje okoli sveta ali pa ga vstavite v svoj večerni kos - tako ali tako se prilega povsod!

03/0125/22

Podatki

SKINCARE
DAY

Določene reference

ean13
5901905005747
Novo

WATER/AQUA, MICA, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PEG-10 DIMETHICONE, POLYSILICONE-11, PHENYL TRIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POTASSIUM SORBATE, SORBITAN SESQUIOLEATE, HEXYLENE GLYCOL, PRUNUS PERSICA (PEACH) JUICE, [+/- (MAY CONTAIN): IRON OXIDE (CI 77491), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)].

KP1A

Morda vam bo všeč tudi

Drugi izdelki iz iste kategorije:

Spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij lahko najdete v naši politiki zasebnosti.